Διαφημίστε και δειγματίστε τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας στην Ολλανδία και σε όλο το κόσμο μόνο με 199 Ευρώ!

Διαφημίστε και δειγματίστε τα προιόντα ή τις υπηρεσίες σας στην Ολλανδία και σε όλο το κόσμο μόνο με 199 Ευρώ!

Πρόταση συνεργασίας για την ημερίδα κοινωνικής επιχειρηματικότητας : Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" στην Ολλανδία 4 Απριλίου 2015

 Φεστιβάλ"Ελλάδα Παντού"/ Υπό την Αιγίδα:

• Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού

• Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού

Ολλανδία: Τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας με την "Ελλάδα Παντού":0031 8 58887048 Σταθερό
0031 6 20827648 Κινητό

Η «Ελλάδα Παντού» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ)  μεέδρα στην Αθήνα, που έχει ως όραμα να μετουσιώσει την Ελληνική διασπορά σε ομογένεια, διεξάγοντας ομώνυμα φεστιβάλ«Ελλάδα Παντού» εκτός και εντός Ελλάδος, ενώνοντας την κοινωνική επιχειρηματικότητα με το κοινωνικό κεφάλαιο, την ιδιωτική επιχειρηματικότητα,και τον δημόσιο τομέα εν γένει.

  Στο πλαίσιο του οράματος και των  στόχων-σκοπών που περιγράφονται αναλυτικά στο ενημερωτικό που σας επισυνάπτουμε, διεξάγουμε την Ημερίδα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «Ελλάδα Παντού» στo Άμστερνταμ το Σάββατο 4 Απριλίου 2015,ώρες 11:00 μέ 14:30 (ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 10:30) στην αίθουσα της Ελληνικής Κοινότητας Άμστερνταμ De Wittenkade 111

1052 AG Amsterdam τηλ + 020 – 686 33 22 ιστοχώρος http://ellines.nl

Οδηγίες Χάρτη https://goo.gl/maps/ZYg9w

  Κύριος στόχος της ημερίδας είναι να αναδείξει τις προθέσεις φορέων καιατόμων για την ανάπτυξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε Ελλάδα και Ολλανδία,και να βάλει τις βάσεις για να δημιουργηθούν μακροχρόνιες συνεργασίες ανάπτυξης του πολιτισμού, προϊόντων, υπηρεσιών και αγαθών που παράγονται στην Ελλάδα,αλλά και από Ελληνίδες και Έλληνες που ζουν εκεί.                 

 Ενδιαφέρει επίσης όλους τους φορείς,πολιτιστικούς, εμπορικούς, θεσμικούς, συλλογικούς, και όποιον μπορεί να παράξει πολιτιστική, οικονομική, κοινωνική αξία και υπεραξία στην Ολλανδία.

 Προς αυτή τη κατεύθυνση, θα καλεσθούν να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν στην ημερίδα, επιχειρήσεις, εισαγωγείς, σύλλογοι και ομοσπονδίες,καθώς και θεσμικοί φορείς. Είναι μια ουσιαστική προσπάθεια συνένωσης δυνάμεων της Ελληνικής Διασποράς, και αποτελεί παράλληλα μια μοναδική ευκαιρία για Ελληνικές εταιρίες και συνεταιρισμούς να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω αυτής της δράσης.

  Θαθέλαμε να σας προσκαλέσουμε να γίνετε αρωγός της ημερίδας  «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα «Ελλάδα Παντού»στην Ολλανδία,  τοποθετώντας έτσι τηνεταιρεία σας δίπλα στην προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού πολιτισμού και τηςσημασίας της κοινωνικής προσφοράς και επιχειρηματικότητας.

  Η καινοτόμα δράσηαυτή περιλαμβάνει όλα τα επικοινωνιακά οφέλη , που επιζητά μια εταιρία η οποίαδραστηριοποιείται ή θέλει να δραστηριοποιηθεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ολλανδία και εν γένει στο εξωτερικό. Αφήνει δε, ισχυρό επικοινωνιακό, κοινωνικό,σημειολογικό, πολιτικό, οικονομικό, και πολιτιστικό αποτύπωμα στους πολίτες καιτων δύο χωρών.

Πρόταση συνεργασίας / Αντισταθμιστικά οφέλη

  Για την επιτυχή διοργάνωση της ημερίδας, χρειάζεται η υποστήριξη από οργανισμούς, που πιστεύουν στο όραμα, στους σκοπούς και τους στόχους του Φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού», στην ανάδειξη του ελληνικού πολιτισμού, της προώθησης Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσίων, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, στην δύναμη της ελληνικής ομογένειας και στην ενίσχυση της σημασίας της κοινωνικής προσφοράς.

 Καθότι η εταιρείασας αποτελεί δυνητικό υποστηρικτή της πολιτιστικής και πολιτισμικής ανάπτυξης της χώρας μας, θεωρούμε ότι θα ήταν ευκαιρία να συμμετάσχετε ενεργά στη δράση του φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού»

 Επειδή το φεστιβάλ «Ελλάδα Παντού» αφήνει πολύπλευρο και ισχυρό κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό, και πολιτιστικό αποτύπωμα στους πολίτες και των δύο χωρών, πιστεύουμε ακράδαντα πως η συνεργασία σας είναι απαραίτητη. Συγκεκριμένα η πρότασηπεριλαμβάνει τα παρακάτω:

 «Χορηγός Ημερίδας» 199 Ευρώ (περιλαμβάνει Φ.Π.Α. 23%)

 • Αποστολή κούτας με προϊόντα σας, και προβολή τους στους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που θα προσκαλεσθούν στην ημερίδα (Εισαγωγείς και προωθητές Ελληνικών προϊόντων, εστιάτορες, υπεύθυνοι γκουρμέ παντοπωλείων κ.α.)
 • Διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων κατά την διάρκεια της ημερίδας,που πρέπει να εμπεριέχονται στη συσκευασία με τα προϊόντα που θα αποστείλετε. Μέγιστος αριθμός διαφημιστικών 100 τεμάχια, δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος το Α4. Η κούτα με τα προιόντα και τα διαφημιστικά φυλλάδια ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
  θα πρέπει να αποσταλεί από εσάς για να την παραλάβουμε, μέχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου 2015, με την ένδειξη «Ελλάδα Παντού – Ολλανδία στήν παρακάτω διεύθυνση:
  ΑΘΗΝΑ: (ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ)

1.    ΠΡΟΣΟΧΗ!  ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΑΙ ΒΑΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΑΣ.

2.    Η κούτα με τα προιόντα και τα τυχόν διαφημιστικά δεν μπορεί να ξεπερνάει τιςπαρακάτω διαστάσεις και κιλά:Πλάτος 40 Εκατοστά, Μήκος 60 Εκατοστά, Ύψος 50 Μέγιστο βάρος 25 Κιλά!  Θα πρέπει να είναι πολύ καλά διαμορφωμένη για την ασφάλεια των προϊόντων,και να μην εμπεριέχει επικίνδυνα υλικά.

 • Προβολή του λογότυπού σας στην αφίσα της ημερίδας
 • Προβολή του λογότυπού σας στην αποστολή του δελτίου τύπου, με υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) προς τον ιστοχώρο σας (περίπου 5500 παραλήπτες Ιδιώτες και επιχειρήσεις, Μ.Μ.Ε. Ελληνικά και ξένα, επιμελητήρια, πρεσβείες και προξενεία, σύλλογοι και ομοσπονδίες, διάφορους φορείς κλπ)
 • Προβολή του λογότυπού σας, με υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) προς τον ιστοχώρο σας, σε 2 (δύο) Newsletterτον Απρίλιο του 2015 (περίπου 5500 παραλήπτες ...). Το ένα θα αποσταλεί λίγες ημέρες πριν την πραγματοποίηση της ημερίδας, και το άλλο λίγες μέρες μετά (αποτίμηση της ημερίδας).
 • 5 λεπτη παρουσίαση της επιχείρησης σας κατά την διάρκεια της ημερίδας με βίντεο ή  παρουσίαση Power Point που θα παράσχετε εσείς.
 • Διανομή των δειγμάτων - προιόντων στους παρευρισκόμενους επαγγελματίες. Όσα δείγματα δεν διανεμηθούν θα διατεθούν δωρεάν στο κυλικείο της  Ελληνική Κοινότητα Άμστερνταμ. Στη συνέχεια θα λάβετε λίστα με τα στοιχεία όσων επαγγελματιών  πήραν δείγματα των προιόντων σας.
 • Προφορική αναφορά της εταιρίας σας, στην αρχή και στο τέλος της ημερίδας.

 Να σημειώσουμε πως η ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά με εικόνα και ήχο μέσωδιαδικτύου σε όλο το κόσμο. Σε περίπτωση τεχνικών προβλημάτων, θαμαγνητοσκοπηθεί και θα αναμεταδοθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Διαδικτυακή προβολή

           Οι επιχειρήσεις με λογιστική έδραεκτός Ελλάδας, και εντός ευρωπαϊκής ένωσης απαλλάσσονται του Φ.Π.Α. αλλά τοτελικό κόστος παραμένει το ίδιο, δηλαδή 199 ευρώ.      

 Για την πραγματοποίηση της συνεργασίας απαιτείται η συνυπογραφή σχετικού συμφωνητικού που θα σας αποσταλεί, και η εξόφληση να γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 στη τράπεζα:

EUROBANK Αριθμός Λογαριασμού: 0026.0175.45.0200705032

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR3902601750000450200705032

Δικαιούχοι Λογαριασμού: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ»  BIC  ERBKGRAA

 Σε περίπτωση ολικής ακύρωσης της ημερίδας λόγω ανωτέρας βίας τα χρήματα θαεπιστραφούν στο ακέραιο.

Επικοινωνιακά οφέλη / Χορηγοί επικοινωνίας

  Όλες οι προηγούμενες δράσεις μας προωθήθηκαν από εκατοντάδες μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, και αναμένεται και σε αυτή τη δράση μας να γίνει το ίδιο. Συμπληρωματικά, μέσα από τους χορηγούς επικοινωνίας της συγκεκριμένης δράσης, σε συνδιασμό με τη δική μας διαφημιστική προβολή, αναμένεται η ημερίδα και οι συνεργάτες της να γνωστοποιηθούν σε πάνω από 80.000 με 100.000 άτομα τουλάχιστον, σε όλο το κόσμο.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτεδιευκρίνηση, και περαιτέρω συνεργασία

Με εκτίμηση

Θωμάς Σοπιλίδης

Πρόεδρος ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού»

Διαβάστηκε 2536 φορές Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %06 %580 %2015 %14:%Μαρ

Χορηγοί Επικοινωνίας

10 Elliniki Gnomi.png02 www.galaxias.com.au_logo.jpg01 anadeikse to.jpg08 newsville.jpg05 Epirus World.jpg04 logo-radio-paris.png07 Alpha fm.jpg09 pindakaas.jpg03 het podium.png06 omogeneiaka nea.jpg