Παρουσίαση Feel_Taste_Live_Greece! στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

#Αγροδιατροφικός_Πολιτισμός #Εξωστρέφεια #Θεματικός_Τουρισμός #Άυλη_Πολιτιστική_Κληρονομιά δηλαδή με λίγα λόγια …#Feel_Taste_Live_Greece!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης μεταξύ του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Κώστα Καραγιάννη (Κώστας Καραγιάννης), του κ. Πέτρου Γίγα (Petros Gigas) στελέχους του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων Στερεάς Ελλάδας, και του κ.Θωμά Σοπιλίδη (Thomas Sopilidis) Προέδρου της Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση – Ελλάδα Παντού.

Από αριστέρα προς δεξιά: κ. Σοπιλίδης / κ. Καραγιάννης / κ. Γίγας

Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση της 3ης Εξαγωγικής Έκθεσης Φεστιβάλ #Feel_Taste_Live_Greece! που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο/Νοέμβριο του 2020 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, και παράλληλα συζητήθηκε – προς ενημέρωση του κ. Σοπιλίδη – το εξαιρετικά πλούσιο στρατηγικό πλάνο εξωστρέφειας της Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Μιας και #Feel_Taste_Live_Greece! σημαίνει να προβάλουμε την Ελλάδα και να προωθήσουμε ότι ποιοτικό παράγει αυτή (προϊόντα, τουρισμό, πολιτισμό), με όχημα τον Εμπορικό και Διαπολιτισμικό Διάλογο, διερευνήθηκε η προοπτική συνέργειας φορέων, όπως η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Στερεάς Ελλάδας, η Αντιπεριφέρεια Τουρισμού και Πολιτισμού, το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ.α., με τελικό στόχο την πιθανή συμμετοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδα με ένα ολιστικό συνεργατικό σχήμα στη 3η Εξαγωγική Έκθεση Φεστιβάλ (Grieks Nederlands Expo Fest) στην Ολλανδία.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με στόχο να βρεθούν άμεσα οι παραπάνω φορείς σε κοινό “τραπέζι συζήτησης”, και φυσικά με δημιουργικό χαμόγελο!

Όποια επιχείρηση, παραγωγός ή φορέας ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ή να συνεργαστεί, μπορεί αρχικά να επικοινωνεί με τον Thomas Sopilidis ή να συμπληρώσει τη παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Δήλωση ενδιαφέροντος Συμμετοχής

Παρακαλούμε γράψτε το όνομα και το επίθετο σας
Μπορείτε να κάνετε ανάκληση της παραπάνω αποδοχής στο μενού “Επικοινωνία”

Υπό την Αιγίδα