Συνάντηση γνωριμίας με Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

Η εξωστρέφεια της Περιφέρειας , ήταν ένα από τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεωργίου Βαβλιάρα, και του προέδρου της ΚΟΙΝΣΕΠ “Ελλάδα Παντού” κ. Θωμά Σοπιλίδη.

Δεξιά ο κ. Αντιπεριφερειάρχης κ. Βαβλιάρας, Αριστερά ο κ . Σοπιλίδης

Ο κ Βαβλιάρας επισήμανε πως από την πλευρά της Περιφέρειας υπάρχει αστείρευτη όρεξη και δύναμη για δημιουργία συνθηκών ανάπτυξης, εξωστρέφειας καθώς και επίλυσης των προβλημάτων που ταλανίζουν τον τόπο.

Από την πλευρά του, ο κ. Σοπιλίδης έκανε μια σύντομη περιγραφή της 3ης Εξαγωγικής Έκθεσης / Φεστιβάλ Feel, Taste, Live Greece! που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο/ Νοέμβριο του 2020 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, και δίνει την δυνατότητα σε όλες τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν στην Ολλανδική αγορά μέσω του “Feel, Taste, Live Greece!

Διερευνήθηκε η πιθανότητα ολιστικής συμμετοχής της Περιφέρειας, μέσα από το τρίπτυχο εξωστρέφειας Τουρισμός, Προϊόντα, και Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά στην εξωστρεφή δράση μας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να έχουμε μαζί μας και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας!

Δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ Feel, Taste, Live Greece! στην Ολλανδία

Θα μεταφέρουμε το αίτημά σας στην αντίστοιχη περιφέρεια, και θα σας ενηρώσουμε για την εξέλιξη του αιτήματός σας.
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα και το επίθετο σας
Παρακαλούμε γράψτε τον διακριτικό τίτλο / επωνυμία / ονομασία
Το πεδίο αυτό είναι προαιρετικό. Δίνοντας μας όμως τον Α.Φ.Μ. σας, θα μας είναι πιο εύκολο να βρούμε τα πλήρη στοιχεία σας (Διεύθυνση, δραστηριότητα, Δ.Ο.Υ. κ.λπ.)
Μπορείτε να κάνετε ανάκληση της παραπάνω αποδοχής στο μενού “Επικοινωνία”

Υπό την Αιγίδα