Πρόσκληση Συμμετοχής στη 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ “Feel, Taste, Live Greece!” στην Ολλανδία

Ανακοίνωση σχετικά με την 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ “Feel, Taste, Live Greece!” στην Ολλανδία.

SARS-CoV-2 UPDATEΑνακοίνωση


Αγαπητές φίλες, φίλοι, συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω των δυσμενών εξελίξεων σε ότι άφορα την διασπορά και τις επιπτώσεις του SARS-CoV-2 στον πληθυσμό τόσο στην Ολλανδία όσο και στην Ελλάδα, είμαστε αναγκασμένοι να μεταφέρουμε (…ξανά) την ημερομηνία διεξαγωγής της 3ης Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ “Feel, Taste, Live Greece!” στην Ολλανδία στις 3 με 4 Δεκεμβρίου 2022


Ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη και ευελπιστούμε να να ανταμώσουμε σύντομα!

Καλή αντάμωση!
Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση – Ελλάδα Παντού

Ολλανδική διαφήμιση

Ελληνική διαφήμιση

Υπό την Αιγίδα

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων
Υπουργείο ΤουρισμούE.O.T.

Ένωση Περιφερειών Ελλάδας Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας
Ένωση Επιμελητηρίων ΕλλάδαςΠρεσβεία της Ελλάδας στην Ολλανδία

Συμμετέχουν

  Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Ελλάδα Παντού»  σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!» που θα πραγματοποιηθεί στις 27 – 29 Νοεμβρίου του 2020 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, και αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό και διαπολιτισμικό Ελληνο – Ολλανδικό γεγονός της χρονιάς.

Το  κύριο θέμα του «Feel, Taste, Live Greece!» είναι η Ελλάδα, και έχει τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

  • Τρόφιμα / Ποτά /Αγροτικά και άλλα Προϊόντα
  • Θεματικός και Γενικός Τουρισμός
  • Πολιτισμός και Δημιουργικές Βιομηχανίες
  • Διάφορες υπηρεσίες (Εκπαίδευση, Ασφαλιστικά, Κτηματομεσιτικά)

Απευθύνεται σε εταιρίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι επιθυμούν να εισχωρήσουν ή ήδη δραστηριοποιούνται  στην Ολλανδική αγορά, και θέλουν να προβάλουν, προωθήσουν, διαφημίσουν και να πουλήσουν ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες  στους επισκέπτες (B2C), καθώς και να δικτυωθούν με Ολλανδικές επιχειρήσεις, μέσα από στοχευμένες (B2B) συναντήσεις  με επιμέλεια της διοργάνωσης.

Επίσης απευθύνεται σε θεσμικούς και άλλους φορείς, οι οποίοι έχουν ως στόχο να προβάλουν την Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά και τον τοπικό Αγροδιατροφικό Πολιτισμό, και να αναδείξουν την περιοχή τους μεταξύ άλλων ως τουριστικό προορισμό, και τόπο παραγωγής ποιοτικών προϊόντων, αγαθών και υπηρεσιών

Η δυνατότητα περαιτέρω αύξησης των ελληνικών εξαγωγών στην Ολλανδία με κάθε είδους ποιοτικά τυποποιημένα ελληνικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, η σταθερά αυξανόμενη τάση των τουριστικών αφίξεων στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία 2014 –18 (αύξηση 54,41% ), καθώς η προοπτική προσέλκυσης επενδύσεων από την Ολλανδία μεταξύ άλλων στην αγορά ακινήτων, τον τουρισμό και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας *, καθιστούν απαραίτητη τη συμμετοχή στην 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!»  σε όσους ενδιαφέρονται για την Ολλανδική αγορά.

Το πρόγραμμα του «Feel, Taste, Live Greece!»  πλαισιώνεται με διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα, παρουσιάσεις και βιωματικές εμπειρίες, οι οποίες προσελκύουν επισκέπτες κάθε ηλικίας, και ενισχύουν τον διαπολιτισμικό και εμπορικό διάλογο μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας

Στην 3η «Feel, Taste, Live Greece!»  προβλέπεται να συμμετάσχουν παραπάνω από 120 άμεσοι και έμμεσοι εκθέτες, να πραγματοποιηθούν τουλάχιστον 80 B2B συναντήσεις, και η προσέλευση του κόσμου υπολογίζεται σε 4500 επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμμετοχής επικοινωνήστε με τον Θωμά Σοπιλίδη
email t.sopilidis@elladapantou.com κιν. 6932 302009 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

* Σύμφωνα με τα στοιχεία της ετήσιας έκθεσης του Γραφείου ΟΕΥ Χάγης για την ολλανδική οικονομία και τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Ολλανδίας για το 2018.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή 3η Εξαγωγική Έκθεση / Φεστιβάλ «Feel, Taste, Live Greece!
Θα μεταφέρουμε το αίτημά σας στην αντίστοιχη περιφέρεια, και θα σας ενηρώσουμε για την εξέλιξη του αιτήματός σας.
Παρακαλούμε γράψτε το όνομα και το επίθετο σας
Παρακαλούμε γράψτε τον διακριτικό τίτλο / επωνυμία / ονομασία
Το πεδίο αυτό είναι προαιρετικό. Δίνοντας μας όμως τον Α.Φ.Μ. σας, θα μας είναι πιο εύκολο να βρούμε τα πλήρη στοιχεία σας (Διεύθυνση, δραστηριότητα, Δ.Ο.Υ. κ.λπ.)
Μπορείτε να κάνετε ανάκληση της παραπάνω αποδοχής στο μενού “Επικοινωνία”

Προφίλ “Feel, Taste, Live Greece!” στην Ολλανδία

Κατά την διάρκεια της 1ης (Άμστερνταμ) και 2ης (Ουτρέχτη)  συμμετείχαν / πραγματοποιήθηκαν:

Η τηλεοπτική διαφήμιση της 2ης Feel, Taste, Live Greece!

Μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την συμμετοχή τους χιλιάδες επισκέπτες, ως εκθέτες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις από Ολλανδία, Ελλάδα και Γερμανία, καθώς και θεσμικοί / συλλογικοί φορείς όπως η Περιφέρεια Πελλοπονήσου, Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, Δήμος Βέροιας, Επιμελητήριο Καβάλας, Ελληνική Κοινότητα Άμστερνταμ, Ελληνικό Σπίτι Ρόττερνταμ κ.α.

Οι εκθέτες/εμπορικοί αντιπρόσωποι γνωρίστηκαν και δικτυώθηκαν μεταξύ τους ( > 40 B2B Συναντήσεις), και αναπτύχθηκαν συνεργασίες σε όλους τους τομείς.

Οι δράσεις μας διαφημίστηκαν και προβλήθηκαν σε Ολλανδικά και Ελληνικά Μ.Μ.Ε. (τηλεοπτική διαφήμιση, περιοδικό έκθεσης,διαδίκτυο, περιοδικός τύπος, συνεντεύξεις, αφίσες, flyers, πρακτορεία ειδήσεων, αρθρογραφία,ανακοινώσεις) μέσω πληρωμένων καταχωρήσεων και χορηγών επικοινωνίας, και καταγράφηκαν επίσης σε δύο (2) 90λεπτες τηλεοπτικές εκπομπές / αφιέρωμα από την Εμπομπή «Διασπορά» της ΕΡΤ 3.

Συνολικά υπολογίζεται πως  η διασπορά της είδησης σχετικά με τις δράσεις μας στην Ολλανδία, έφτασε σε τουλάχιστον σε 350.000 άτομα, Ολλανδόφωνους και Ελληνόφωνους ηλικίας 18 έως 65+ σε όλη την Ολλανδία, και 550.000 στην Ελλάδα, συνολικά 900.000 άτομα.